01.09.2009

Magisk?
Denne bloggverdenen er jammen litt magisk. Ikke før har jeg blogget mitt hemmelige ønske om en gammel skrivemaskin, så... Vips! Der står en blogglesende venninne på trappa med et bredt smil og en spennende liten bylt i armene. Mannen i huset ble en liten smule overrasket. Han visste nemlig ingenting om mitt ønske - i og med han ikke er videre opptatt av blogger eller blogging - ikke en gang sin kones - og dermed ikke hadde lest innlegget. Han er litt mer praktisk anlagt enn fruen, og så dermed ikke helt poenget med en skrivemaskin så lenge jeg har en pc. Jeg tipper det er mange der ute som mener som han. Samtidig tipper jeg at jeg har mange bloggere på min side. Eller?

7 kommentarer:

lille sa...

Så fine bilder det ble;-)
Klem

formigrafisk sa...

Om jeg er på din side? Totalt på din side!
*
Og jeg tør vedde på at det er avvik på én av bokstavene. Slik skal det "alltid" være på slike eldre skrivemaskiner. Som et lite kjennetegn eller en signatur.
Blir det en krimnovelle nå?
:D

th- sa...

Iiiiiiik! Så gøy!! Misunnelig!!

Og apropos kulturminneåret som jeg tror du var inne på tidligere - har du sett de stilige frimerkene med radio på?
https://ordre.posten.no/OA_HTML/ibeCCtpItmDspRte.jsp?section=10795&item=108027

Vet ikke om linken funker, men hvis ikke, gå på postens nettsider og se på frimerker i rull. Vurderer å kjøpe meg en rull med 100 stk, jeg... :)

Maria sa...

Aiii, hvor er den fin :-)

Min mand er som din. Han følger ikke i det hele taget med på min blog. Nogengange viser jeg ham et b estemt indlæg, eller noget ved en anden blogger der har inspireret mig. Og det er han også interesseret i.
Meeen, derfra, og til selv at læse bloggen - nope :-)
Kvindens fristed kan man vel kalde den.

Klem Maria

Jeanette Lunde sa...

Heldige deg! :)
Jeg løp rett til skrot-Thor da jeg så at du ønsket deg en og fikk en med meg hjem, men den var desverre i ustand. Og da var det jo endelig godt at du fikk en som virket. Så snilt!
Men nå vil jeg også ha en ! ...men vet ikke helt til hva...he he Jeg får komme til deg å "type" litt.

Så godt å se at bursdagen gikk bra og akkurat passe vilter :)

Klemmer fra Jeanett

Anonym sa...

Gratulerer med en skikkelig vintage skrivemaskin! Den er eldre enn den jeg brukte da jeg gikk på handelskolen og lærte maskinskriving.

Det var rart å se signaturen du hadde skrevet, den vekket minner. Det er år og dag siden jeg fikk kort og brev skrevet på maskin. Men jeg fant en stor bunke da jeg ryddet opp i barndomshjemmet i våres. Bunken med brev var ikke fra noen gammelkjæreste eller skrivetrengt venninne som skulle drøfte den viktigste ingrediensen i ungdomsdagene; nemlig gutter og den store kjærligheten. Nei, bunken med brev var fra min kjære far som var sjøkaptein og en ivrig brevskriver. Han hadde alltid masse å fortelle til sine to jentunger der hjemme som satt og ventet - på nettopp brev fra far.

Vel, hygg deg ved tastaturet Portofritt, men vær forsiktig så du ikke får senebetennelse eller støle fingre - om man kan få det da!? Vel, frykter ikke for deg som er godt skrivetrent! Bare vær oppmerksom på at man må bruke litt ekstra kraft når du taster i vei med alle setningene.

Hilsen Nøtteskrika

Portofritt sa...

He he. Jeg kan ikke love noen krimnovelle, formigrafisk - Men jeg gleder meg til å knatre løs. Kanskje jeg en stakket stund kan føle meg som en ekte forfatter. Jippi!

th-
De frimerkene var superfine! Fikk lyst på slike selv. Si i fra hvis du kjøper en rull, så kan jeg kanskje kjøpe noen av deg (selvsagt til en langt høyere pris;)

Maria, godt å høre at andre har det som oss. Og i grunnen er det ganske deilig å ha bloggen som et lite fristed. :)

Jeanette, så snilt av deg å drive oppsøkende virksomhet på mine vegne!!! Dette må jeg visst jammen gjøre igjen ;)

Nøtteskrika, de brevene høres ut som fantastiske skatter - og flotte minner å ha!