20.09.2009

Høst

Akkurat nå føles det som at ingen årstid er bedre enn høsten. Det er mulig jeg vil påstå noe annet til vinteren, men det er i så fall bare fordi jeg har som uvane å se noe positivt i alle årstider. Uansett, høsten ER en favoritt, i alle fall når det er slikt vær det har vært nå i det siste. Jeg liker det uhøytidelige i høsten. Hele naturen blir liksom litt rufsete på høsten.

Høsten er befriende fri for bikini- eller bli-brunest-mulig-press. (Noe jeg for øvrig ikke lar meg stresse så veldig av ellers heller, i alle fall ikke det siste, men likevel henger det over som en klam dårlig samvittighet: Hvorfor trente jeg ikke mer (les; i det minste noe) før jeg skulle jumpe oppi denne lille bikinien? Eller: Burde jeg ikke ha ligget på stranden i dag i steden for å...) Den slags trenger man i alle fall ikke å ha dårlig samvittighet for på høsten.

Høsten er kanskje litt sliten i kantene, på et vis merket av levd liv, men den er liksom så trygg på seg selv - og uendelig vakker!

6 kommentarer:

majamysil sa...

Hei! Mormoren min abonnerer på Allers og der sto bloggen din som et tips:) Visste du det?

Anonym sa...

God morgen Portofritt!

Ja, høsten er en deilig tid - ikke for kald og ikke for varm årstid. Og med den klare høstluften blir - ihvertfall jeg - klar i hode, tja, relativt klar i hode får jeg vel si he he! Mannen i huset ville ha sagt noe annet. Han er temmelig oppgitt over at jeg aldri finner nøklene. Glemmer å handle det ene og det andre, selv om det står på handlelappen. Ikke minst blir han oppgitt over at jeg glemmer å skru av platene på komfyren, med den konsekvens at jeg her om dagen tørrkokte flaskene til lille figur. Puh! Kanskje det må bli kaldere for at mitt lille hode skal bli klarere!

Det var veldig hyggelig å slå av en liten prat på loppis. Må vi prates snart igjen. Gjerne "kall-meg-inn-til-et-møte", evnt. send meg en mail så kan vi korrespondere der. For du har det kanskje hektisk med skandinavisk prosjekt samt gråstein og elever. Se om du får satt av litt tid, men ikke føl noe stress.

Vel, ha en fin arbeidsdag og uke. Vi snakkes/skrives.

Fjærklem fra Nøtteskrika

Anonym sa...

Hösten är den enda årstid som inte tvekar. Man går ut en dag i september och känner det i luften; idag är den här! Jag har på senare år förlikat mig med de övriga årstiderna men fortfarande är det så att jag någonstans i februari går och väntar på just hösten...

Briggs lekehus sa...

ja, jeg syns også ofte at høsten kan være befriende. spesielt om det har vært en solrik sommer. som bærgænser gjør regnet godt. og fargene!! akk de fargene og den friske luften om høsten er oppfriskende herlig.

Kardemomme sa...

Jeg elsker høsten! Elsker rognebær og gulrøde blader som daler fra trærne. Vår og høst er mine yndlingsårstider faktisk :)
Dessuten deilig å slippe å tenke på bikinilinjer også hihi!!
Nei, nå er det bollebaking,strikking/hekling og peiskos som gjelder i mange gode måneder ;)
Ha en fin mandag! Gratulerer med den nydelige ringen du vant forresten! Den var flott! Klem fra Kardemomme :))

SavanneTreet sa...

Elsker Bildene!! Og høsten er Vakker!! Fantastisk tid.. for hekling, sofakos og varm drikke=) Ha en lun uke!
M