14.09.2009

!


Learning is experience. Everything else is just information.

Albert Einsteins visdomsord er kjøpt i den fantastiske museumsbutikken til V&A i London i sommer. Se nettsiden til buyletterspresscards for flere vise ord.

7 kommentarer:

mette sa...

åj så fin blogg dette her var! må legge deg til i lista mi!! takk for deili inspirasjon:)

Pillepalle sa...

Flott eske! Hilsen fra Pillepalle

Rosas roulade sa...

Bare så det er sagt: Jeg er VILD med din blog. Nyder at læse den og stikker indenom dig, hver gang jeg ser, at du har et nyt indlæg! Men jeg burde måske kommentere lidt mere. Og du har ret: vi har meget tilfælles - det er nok derfor, at jeg godt kan lide det, du blogger om ;)

Rosa/Linda

Ludo Land sa...

så fin sånn derre hva heter det,?...krydderhylle??? nei sånn til å ha mel og sukker i hylle du hadde! kjempe fin.

Katrine K sa...

Flotte bokstaver, og jeg måtte jammen le av ditt forrige innlegg..morsomt!

th- sa...

Åh! Du har krydderhylle!!! Sånn har jeg ønska meg helt siden jeg var liten! Har i voksen alder fått kjøpt ikea-varianten, som jo funker - men det er ikke det samme! Det er ikke helt sånn som hang i mormors kjøkken, og som mamma og tante lot onkelen min ta med seg, fordi de ikke visste at det var den ene tingen fra mormors kjøkken jeg aller helst ville ha. Men jeg fikk i det minste grini meg til det oransje frokostserviset og de lyseblå suppebollene som de hadde tenkt å kaste. Men altså: Fin hylle!

Kardemomme sa...

Så koselige minner! Jeg kjenner også igjen mye av dette fra egen barndom! Nei, det var ikke noe fiksfakseri på den tiden.
Både matbokser og kjølebager var sånn man bare kjøpe på DOMUS uten å tenke så mye på design.
Vet nesten ikke om ordet "design" var oppfunnet på den tiden jeg..
Men disse tingene hadde noe beroligende og kjent med seg og boksen du viser fram var helt nyyydelig og gir meg gode assosiasjoner :)) ha en fin onsdag! klemmer fra Kardemomme :))