16.07.2009

Igjen!Min 37. bursdag er snart over. Vips, så var man et år eldre. Igjen! Årene raser på, tiden flyr og alt det der. Det vet vi vel alle alt om i disse tider. Kunsten er å stoppe tiden i ny og ne - og nyte øyeblikket. Jeg har klart å nyte noen av dagens øyeblikk. Feks øyeblikket med rips og is. Og alle øyeblikkene med oppmerksomhet fra venner og familie. Gaver. Hilsninger. Familieselskap på verandaen. Og selvsagt hjertekortet fra datteren med "I LOVE YOU, mamma" på...

7 kommentarer:

Ludo Land sa...

OOI så utrolig glad jeg ble nå, kjempe stas. takk.
Og mmmmm det så utrolig godt ut med rips. skulle ønske jeg hadde hage med ripsbusker.

Dilldall-Nina sa...

Gratulerer så mye med dagen din, Heidi. Det er litt stas å ha bursdag på sommeren, ikke sant? Kreps er du også! Dessuten ble det en varm og fin dag også. Jeg har vært i Oslo og sett på den nyfødte niesa mi. Mmm...man kan rett og slett ikke få sett seg mett på slike små.

Dilldall-Nina sa...

Takk for utmerkelse ;)! Det var hyggelig. Jeg har vært litt dårlig på å ta opp tråden fra awarder jeg har fått (og ofte er jo de illustrasjonene som følger meg ikke helt min stil - forfengelig vettu). Denne her var jo veldig fin og enkel.

Jeg trøbler med Macen min og bloggerkontoen min. Har prøvd ulike nettleser, men både innlegg og kommentering fungere bare i hytt og pine og alt for sjelden. Jeg får begynne med litt tøffere problemløsning når jeg får ånden. Nå låner jeg mannens pc. Sommer er sos. Dagene kommer og går, som markjordbær på et strå, uten at man gjør mer enn det man strengt tatt må.

Neste uke blir det kanskje tur til solkysten, men vi har ikke klart å skaffe oss hundebarnevakt ennå. Har lyst til å ha sol også, når vi er der nede. Vi skal ut med båt sammen med svigerfar - og så har jeg utfordret mannen på å ta oss med til et fint sted vi kan spise piknik. Ungene må jo få se litt av fylket pappaen deres er oppvokst i.

Deler av familien kommer fra Stavern, så kanskje det bærer dit? Eller bøkeskogen i Larvik? Lurer på om ikke det er gammeltanta til Thormod som har skrevet noe sånn Stavernbøker? Eller om jeg har drømt? Kanskje hun bare var veldig interessert i Stavern-familier? Hun var uansett inngiftet. Helene Dahl het hun - og var en bestemt, ærverdig fin frue husker jeg.

alvorada sa...

Tusen takk for den søte utmerkelsen! Veldig hyggelig, spesielt ettersom både du og mange av de andre du har sendt den til også er blant mine favoritter :)

Det så veldig godt (og surt!?) ut med rips. Jeg har nettopp vært hjemme til mammas ripsbusker i trøndelag, men det var dessverre litt for tidlig i sesongen.

Ha en herlig sommerhelg!

Katrine K sa...

Gratulerer med vel overstått bursdag! og tusen takk for utmerkelsen, utrolig hyggelig!!
Rips med is+ masse sukker er så deilig, vi har vært bortreist og kom akkurat hjem til modne rips..nam!

Hanne sa...

Gratulerer på etterskudd! :-)

Anonym sa...

hei