07.06.2009

Sett på Melsom


I går var vi (halve nabolaget) på hyggelig utflukt til åpen gård/ skole på Melsom i Vestfold. Der var det mye moro for barna, som traktorkjøring, søte kalver og sauer, ekte fjøslukt (som et av barna syntes luktet oliven!), klatring i trær, Pippi med den prikkete hesten sin, en ensom ridende cowboy, picnic, is og ikke minst lekne voksne. For jammen var det ikke også litt moro for de voksne; som kasting av melkespann, sekkeløp, potetløp, traktorkjøring og natursti. Vill jubel fra vår del av forsamlingen da vår gate kunne dra inn de eneste to, men visstnok veldig fantastiske, premiene fra naturstien; to store poser Twist.

Selv ble jeg veldig fascinert av den lille oransje karen, han som kan synge i dur og moll. Colargol! Morsomt at han vinket til meg fra vognen. Kanskje gjenkjennelsen var gjensidig?

Behov for påminnelse? Se her og her ;D

2 kommentarer:

lille sa...

Super dag for nabolaget i går! Vet ikke helt om det var de voksne eller barna som var mest lekne og hadde det aller mest moro.....?! Konkurranseinnstiktene er det i allefall ikke noe i veien med!
Så moro å se Colargol igjen! Jeg var helt fortapt i den lille orange skapningen som liten. Og sangen var nok på min "best of"-liste under ivrig opptreden under ulike familiesammenkomster...

th- sa...

Colargol!! Jeg digget den bjørnen! :)