17.06.2009

Flohmarkt


I Frankfurt er det loppemarked hver lørdag. En pussig kontrast til alle de fancy skyskraperne. Det tyder vel på at det ikke bare er aksjemeglere som bor der. Eventuelt tyder det på at aksjemeglere kanskje faktisk er som andre mennesker; altså ulike.

Et langt område langs elven Main (Schaumainkai, mellom broene Eiserner Steg og Holbeinsteg) side om side med en lang rekke museum, bugner av lopper - i flere filer. Oj oj oj.

Det var slik sett et aber å fly med Ryanair, som jo veier koffertene med omhu for å se om de kan tjene noen ekstra slanter på en stakkar shopoholiker. Denne gangen gikk det greit. Takket være lettvektig pakking på nedturen. De rosa teppene måtte jeg dessverre gå forbi, men jeg var likevel fornøyd med fangsten langs elva. Vi "dro i land" to stk bordlamper til det nye arbeidsværelset, et reklameskilt som skal være veggpryd på det samme rommet, en liten porselensbambi, et knippe glassknapper og en vakker gammel boks. Bilder kommer i senere innlegg;)

4 kommentarer:

Anonym sa...

God morgen Portofritt!

Heldige du som har vært på et kontinentalt bruktmarked! Nå ble jeg helt syk etter å flakse av sted...Det føles som år siden vi var ute å reiste, selv om vi hadde to flotte utenlandsturer i fjor; en uke til Madrid og langhelg til Cambridge. I Frankfurt har jeg aldri vært. Derfor fint at du er refererende reiseguide her på bloggen, og kan bekrefte at det er mye spennende å mellom skyskraperne i den storbyen.

Jeg sendte deg en mail til jobben her om dagen, er litt usikker på om den kom fram? Ville bare si at det var flott oppslag i "Fortidsvern". Nå gjenstår det å se hvor mange skoler som går i gang med minnefinnerprosejekt.

Ellers intet nytt fra kråkereiret. Bortsett fra møbel- og interiørkaos uten like! Dette er værre enn et museumsmagasin! Vi har tømt huset til min mor. Det vil si at jeg har hentet alle mine leker fra barndommen. 80-talls ting&tang, samt lageret av møbler. Vi har sitteplasser til 20-30 mennesker i den lille stua og gulvplass til...vi har sti i stua!Blir litt svett av kaoset, selv om det faktisk er litt morsomt å leve i et raritetskabinett - men det er det bare jeg som synes he he! Jeg får skaffe meg en "bod" på torget adr. Finn.no og selge unna det jeg ikke får plass til.

Vel, tar en tur til arbeidsplassen snart. Sender en sms og hører om dere er til stede, så kan vi jo ta en kaffe sammen.

Gleder meg til å se bilder av "suvenirene" her på bloggen. Synd du ikke fikk tatt med deg de skjønne rosa teppene - for de var bare helt fantastiske!

Hilsen Nøtteskrika

Katrine K sa...

Ojojoj, der skulle jeg likt å vært! Vi skal snart reise med Ryanair vi også...får pakke lett nedover, slik som du. I tilfelle man kommer over noe lignende...Så flott at du fant noe du kunne ta med hjem!

Camilla sa...

Det fristet virkelig. Drømmen må være å kjøre til Tyskland og Frankrike med kassebil for å få med seg litt. Har vært på et gatemarked i Bordeaux og i Roma, men fløy begge ganger, så da blir det jo begrenset med funn man kan ta med hjem...

th- sa...

Oooh, Frankfurt! Ikke vært der på mange år, og vi var vel definitivt ikke innom flohmarkt da vi var der... Men det ser jo ut som en stor skattejakt for voksne!

Avslutning på jobben i dag - og jeg har sommerferie! Lo and behold... Og alle elevene mine stod på eksamen - bare dét er jo moro. Og siden ingen har sendt inn klager, så har jeg offisielt ferie fram til 11. august! Er ikke dét en grunn til å vurdere å komme tilbake til oss, mmmm?? ;)