15.12.2009

Grønn skjønnhetDenne skjønnheten laget av Monome kjøpte jeg på julemarkedet i Larvik for noen helger siden. Det lå der og ventet på meg - og har vært mye i bruk allerede. Det har blitt mye grønt fra min kant i det siste. Kanskje det er den grønne vinteren som påvirker meg?

8 kommentarer:

Kaspara sa...

Kjære Heidi!
Ringen var helt nydelig og helt spesiell og jeg kan tenke meg den kler deg veldig. Synes mørkhårete som deg er spesielt fine med grønt.
"Monome" hadde de fineste ting for øyet på julemarkedet, hun er sååå flink!
ja, her har vi pyntet pepperkaker i kveld. Til å begynne med er gutta rasende ivrige og står på, og så etter en stund sitter det en enslig dame igjen og pynter de brune kaker....

Håper du har ikke altfor hektiske førjulsdager og får tid til litt avslapning og kos innnimellom, Heidi! Ha en god natt og en fin morgendag! Klem fra Kaspara

Brigg sa...

Nydelig nydelig! Er så glad i smykker, og brosjer spesielt!

Vibeke sa...

fantastisk vakker!!!!

Unknown sa...

Tusen takk Heidi :) veldig koselig å hilse på deg!
Hilde Iren

Rosa Velour sa...

Hvor er den dog smuk! Wauv...den kommer til at pryde din hånd gennem hele vinteren. Jeg får associationer til H.C. Andersens Isdronningen. ;)

alvorada sa...

Nydelig ring i nydelig farge! Grønn er min favorittfarge, har vært innom mange fargeforelskelser men kommer alltid tilbake til grønt! :) Grønt er skjønt! ;)

alvorada sa...

Hmm.. eller en brosje var det kanskje.. Uansett: FIN!

Portofritt sa...

Takk for hyggelige kommentarer. :D
PS. Det er en brosje, men det hadde uten tvil også vært en flott ring:)