26.02.2009


Julegave, fått og illustrert av Jeanette (FRYD+DESIGN)

15.02.2009

Skogens konge møter Kong Vinter - i solnedgang
Som så mange andre begynner jeg egentlig å få litt nok av vinter nå, kanskje spesielt fordi jeg ikke skal ha vinterferie og dermed går glipp av de beste sidene av vinteren. Må derfor minne meg selv på at vinter faktisk er vakkert. Disse bildene er fra forrige hyttetur, for noen uker siden, i nedre Telemark. Det var så flott at det nesten var uvirkelig. Da det til og med dukket opp to elg på innsjøen i det vi skulle kjøre hjem, ble vinter-klisjeen nærmest fullkommen. I morgen reiser mann og barn tilbake til åstedet, mens jeg skal være hjemme i den snøfylte hjembyen - for å jobbe, måke og vente på våren (og familien, selvsagt!).

12.02.2009

Om å miste tråden


Etter å ha vært en iherdig og ivrig blogger i et par måneder, og da nesten ha hatt problemer med å begrense meg til ett innlegg pr dag, ble det jammen brått slutt. Jeg mistet rett og slett tråden!

De siste ukene har jeg ikke skrevet et ord, og heller ikke fått rotet meg til å se på andres blogger. Den tråden har liksom vært litt borte for meg. Jeg hadde jo tenkt å presentere artige glimt fra skjønnhetsboka fra 50-tallet, men det ble det heller ikke noe av. Nå vil jeg heller konsentrere meg om å konsentrere meg om det som faller meg inn...

Noe av problemet var kanskje også at blogging begynte å føles som en plikt på linje med mange andre plikter. Det ble så mange tråder å holde styr på at jeg mistet flere av syne, de tuglet seg liksom sammen. (Det er også mulig jeg fikk et lite snev av prestasjonsangst, det er jo så mange flinke, kreative jenter der ute.)

På tide å sortere i syskrinet, samle trådene etter farge og type. Da kan det kanskje igjen friste å sy noen enkle sting på det store broderiet kalt blogglandia.

(Trådsnellene på bildet er arvegods. Jeg elsker de glade fargene, og spesielt de blanke trådene.)