23.03.2009

På veggen


Man skal ikke stole blindt på førsteinntrykket. Heldigvis. Noen ganger stemmer det ikke helt. Heldigvis. Noen ganger må man kanskje se både en og to ganger for å se det vakre. Uheldigvis? Jeg antar at dette kan gjelde både ting og mennesker. Det gjaldt i alle fall denne lampen.

Jeg vet ikke hvor mange ganger jeg har gått rett forbi det ødelagte og forlatte røde skuret uten å tenke videre over hvor fin den gamle utelampen egentlig er, eller antagelig har vært. Tankevekkende. Er det slik på andre områder også tro?

1 kommentar:

Nina sa...

Vi er like på mange områder. Jeg går også og leter etter stygg-fine-detaljer.

Jeg tenker umiddelbart på rynker - når du spør om det er sånn med andre ting. Rynker blir framstilt som ansett som selve styggedommen i 2009. Jeg synes rynker er fantastisk vakkert egentlig - spesielt på mennesker som har blitt virkelig gamle.

Eller - er disse rynke-positive tankene bare min strategi å ta i mot rynkene mine på. Jeg har vært så mye ute i sol og vind uten spesielt mye beskyttelse, så er redd kampen for glatt hud er skikkelig kjørt for min del ;). Nei - jeg synes virkelig rynker er vakkert når man studerer de.